Politica de returnare

Politica noastră de retur

Politica noastră de retur durează 30 de zile. Dacă au trecut mai mult de 30 de zile de la achiziționarea dvs., regretăm că nu putem oferi nici rambursare, nici schimb.

Pentru a putea fi returnat, produsul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul său original.

Returnarea anumitor tipuri de bunuri nu este permisă. Astfel, produsele perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse intime sau igienice, materiale sau substanțe periculoase, precum și lichide sau gaze inflamabile.

Alte articole pentru care nu este permisă returnarea includ:

  • Carduri cadou
  • Software-uri descărcabile
  • Anumite produse de sănătate și îngrijire personală

Pentru a finaliza returnarea dvs., avem nevoie de o chitanță sau dovadă de achiziție.

Vă rugăm să nu returnați achiziția dvs. direct producătorului.

În unele cazuri, se pot acorda doar rambursări parțiale (dacă este cazul):

  • Cărți cu semne evidente de uzură
  • CD-uri, DVD-uri, casete VHS, software-uri, jocuri video, casete audio sau viniluri desigilate
  • Orice articol care nu se află în starea sa originală, care este deteriorat sau care lipsește piese din motive care nu se datorează unei erori din partea noastră
  • Orice articol returnat după mai mult de 30 de zile de la livrare

Rambursări (dacă este cazul)

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că am primit produsul returnat. Vă vom comunica și dacă rambursarea dvs. este aprobată sau refuzată. Dacă este aprobată, rambursarea dvs. va fi procesată și suma va fi creditată automat pe cardul dvs. de credit sau pe mijlocul de plată inițial în câteva zile.

Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)

Dacă nu ați primit încă rambursarea, verificați mai întâi contul bancar. Apoi, contactați emitentul cardului dvs. de credit, deoarece poate dura ceva timp până când rambursarea va apărea oficial în contul dvs. Apoi, contactați banca dvs. Adesea, afișarea unei rambursări este precedată de un timp de procesare. Dacă ați făcut toate aceste pași și tot nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@defaga.com.

Articole reduse sau în promoție (dacă este cazul)

Doar articolele la preț normal sunt rambursabile. Din păcate, articolele reduse sau aflate în promoție nu sunt rambursabile.

Schimburi (dacă este cazul)

Schimbăm doar articolele inițial defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să înlocuiți articolul dvs. cu același articol, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@defaga.com și să trimiteți articolul la: Franța.

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca și cadou în momentul achiziției și a fost livrat direct către dvs., veți primi un credit cadou în valoare echivalentă cu cea a articolului returnat. Odată ce articolul returnat este primit, veți primi un bon cadou prin poștă.

Dacă articolul nu a fost marcat ca și cadou în momentul achiziției sau dacă persoana care a oferit cadoul a primit comanda în scopul de a vă-o înmâna mai târziu, aceasta va primi rambursarea și va ști că ați returnat cadoul.

Expediere

Pentru a returna produsul, trebuie să-l trimiteți la adresa poștală: Franța.

Costurile de expediere legate de returnarea articolului sunt suportate de dvs. Aceste costuri nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul expedierii de retur va fi scăzut din aceasta.

În funcție de locația dvs., timpul de primire al produsului schimbat poate varia.

Dacă expediați un articol cu o valoare mai mare de 75 €, vă recomandăm să utilizați un serviciu de urmărire a expedierii sau să asigurați expedierea dvs. Nu putem garanta că vom primi articolul returnat.