CGV

1. Introducere

Prezenta Politică de Confidențialitate (în continuare "Politica") reglementează modul în care Defaga (în continuare "noi", "nostru" sau "noastre") colectează, utilizează, dezvăluie și protejează informațiile dvs. personale. Prin vizitarea site-ului nostru web [URL-ul site-ului dvs. Shopify] (în continuare "Site-ul") sau prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu practicile descrise în această Politică.

2. Colectarea Informațiilor

2.1 Informații Personale : Atunci când plasați o comandă pe Site-ul nostru, colectăm informații personale precum numele dvs., adresa, adresa de e-mail și numărul dvs. de telefon. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea comenzilor dvs. și furnizarea serviciilor noastre.

2.2 Informații de Plată : Atunci când efectuați o plată pe Site-ul nostru, colectăm informațiile de plată necesare pentru procesarea tranzacției dvs., precum detaliile cardului dvs. de credit/debit sau ale contului dvs. PayPal.

2.3 Informații Automate : Putem colecta, de asemenea, informații automate precum adresa dvs. IP, browserul web, sistemul de operare și preferințele dvs. privind utilizarea Site-ului. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim experiența dvs. online.

3. Utilizarea Informațiilor

Folosim informațiile dvs. personale în următoarele scopuri :

3.1 Procesarea Comenzilor : Utilizăm informațiile dvs. pentru a procesa și livra comenzile dvs., precum și pentru a comunica cu dvs. cu privire la comanda dvs.

3.2 Îmbunătățirea Serviciului : Utilizăm informațiile automate pentru a analiza utilizarea Site-ului, a îmbunătăți produsele și serviciile noastre și pentru a personaliza experiența dvs. de navigare.

3.3 Comunicare : Vă putem trimite e-mailuri de confirmare a comenzii, actualizări despre produsele noastre și oferte speciale dacă ați consimțit să le primiți.

4. Protecția Informațiilor

Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau a procesării ilegale. Cu toate acestea, nicio metodă de transmitere pe Internet nu este complet sigură, și nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs.

5. Partajarea Informațiilor

Nu partajăm informațiile dvs. personale cu terțe părți, cu excepția următoarelor cazuri :

5.1 Furnizori de Servicii : Putem partaja informațiile dvs. cu furnizori de servicii terți care ne ajută să procesăm comenzile, să oferim servicii de plată sau să îmbunătățim Site-ul nostru.

5.2 Respectarea Obligațiilor Legale : Putem dezvălui informațiile dvs. dacă suntem legal obligați să o facem pentru a respecta o obligație legală, pentru a ne proteja drepturile sau pentru a investiga activități frauduloase.

6. Alegerile și Drepturile Dvs.

Aveți dreptul să :

6.1 Accesați Informațiile Dvs. : Puteți accesa informațiile dvs. personale și le puteți corecta conectându-vă la contul dvs. de pe Site-ul nostru.

6.2 Retrageți Consimțământul Dvs. : Puteți retrage oricând consimțământul pentru a primi comunicări de marketing, urmând instrucțiunile de dezabonare din e-mailurile noastre.

6.3 Ștergeți Informațiile Dvs. : Puteți solicita ștergerea informațiilor dvs. personale contactându-ne.

7. Modificări ale Politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică în orice moment. Modificările vor fi publicate pe Site-ul nostru și vor intra în vigoare imediat.

8. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la contact@defaga.com